.

Blandade bilder

 

Här har jag samlat illustrationer, affischer, mönster och annat, som jag har producerat genom åren. Det är olika uppdrag blandat med egna projekt, och några bilder som är resultatet av uppgifter på utbildningen Idévärlden i Bollnäs.

 

Idévärlden, Grafisk design och kommunikation, var en KY-utbildning då jag gick där (nu yrkeshögskoleutbildning). LIAn (Lärande i arbete) hade jag på Unicum i Bollnäs, där jag senare blev anställd, och jobbade kvar ett par år. Under den perioden startade jag eget, eftersom det blev nödvändigt för att kunna jobba kvar.

 

Så kom sonen Bosse, och efter att ha varit barnledig började jag jobba på estetiska programmet igen, som scenograf.

Friman har jag kvar, och eftersom jag har en deltidsanställning har jag möjlighet att ta uppdrag då det dyker upp.

"Sånt är livet"

Här är en samling bilder inspirerade från min egen vardag.

 

Om man håller öron och ögon öppna, kan man hitta något i de små händelserna , även en dag då det "inte hänt nåt alls". Har man dessutom ett visst behov av att dokumentera (som jag), kan det passa fint att göra det med tecknade bilder och korta texter. Nästan som ett fotoalbum, eller en dagbok. Det råkade bli så att jag började med det, vintern 2011-12.

 

Jag gjorde dehär bilderna under lite mer än ett år, och det blev närmare åttio stycken.

 

Det finns en del igenkänning i bilderna, har det visat sig. Ibland kan det vara lite skönt att fnissa lite åt sig själv, eller åt andra!

 

 

Tillbaka till BLANDADE BILDER, klicka HÄR!

 

 

©BethHansson